У селі Велика Добронь, що на Ужгородщині зробили ремонт дороги однієї із вулиць селища своїми силами.

Про це пише mukachevo.net.

До ремонту селяни підійшли із позитивом. Проїзна частина тепер схожа на відрізок траси "Формули-1". Звичайно ж такі проєкти має робити влада, але місцевим жителям можна висловити лише повагу, адже робота виконана дуже професійно.

фото: mukachevo.net
фото: mukachevo.net

фото: mukachevo.net
фото: mukachevo.net

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зокрема мешканці вулиці у Великій Доброні робили це не просто так, адже їхні автівки тепер їздитимуть по хорошій дорозі, а самі вони були нагороджені смаколиками від місцевих жінок.

фото: mukachevo.net
фото: mukachevo.net

фото: mukachevo.net
фото: mukachevo.net

Нагадаємо, на Тернопільщині молодь показала приклад самоорганізації і командної роботи. В одному з сіл Боршивского району жителі зробили ямковий ремонт дороги. Люди самостійно зібрали гроші і купили асфальт.

Як з'ясувалося, жителі села Олексинці вирішили не чекати милості від влади та відремонтувати дорогу. Вона відноситься до доріг місцевого значення та ремонт проводився тільки на ділянці, що належить селу.

Молодь села самоорганизовалась і зайнялися збором грошей з односельців для закупівлі асфальту та інших необхідних матеріалів. Не обійшлося без збору коштів у підприємців та сільськогосподарських підприємств, які працюють тут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше на Львівщині, за червень, відремонтували майже 17 кілометрів доріг. Про це розповів губернатор Львівської області максим Козицький.Він зазначив, що за червень, ремонтні роботи були проведені на 59 ділянках доріг загального користування місцевого значення та комунальної власності. А на 26 з них ремонтні роботи були завершені.

Як повідомляє портал «Знай.uа» місцевий житель проходячи повз однією з вулиць міста помітив цікаву картину, на тротуарі солодко став дорожник, який сам же і вкладав бруківку на цій ділянці дороги. Не довго думаючи, містянин вирішив сфотографувати сплячого дорожника. Зазначимо, що робочий акуратно ліг біля місця своєї роботи й просто заснув

Також «Знай.uа» писав, що Українців відправлять на Говерлу по асфальту - збирайте рюкзаки. Ремонтники укладають останній шар покриття