На Закарпатті у четвер, 23 липня, стався незвичний випадок зі зникненням дитини. Про це розповіли у місцевій поліції.

Зазначається, що до правоохоронців Тячівського району звернулася стурбована мешканка села Новобарово. За словами жінки, вона ввечері повернулася з роботи і виявила, що її дитини немає вдома. Вона кинулася на розшуки 12-річного хлопчика, однак самостійно знайти його не змогла. У відчаї матір звернулася до поліцейських.

На пошуки зниклої дитини зорієнтували поліцейських не лише Тячівщини, але й усіх прилеглих районів Закарпаття. Правоохоронці відпрацьовували два напрямки пошуків – доки одні прочісували можливі місця перебування хлопця, інші опитували його матір.

Під час бесіди із жінкою один із правоохоронців помітив дивні звуки, що лунали із сусідньої кімнати. Зазирнувши туди, поліцейський із подивом виявив «зниклого безвісти» школяра, який ховався від матері під ліжком.

Правоохоронці провели виховну бесіду із хлопцем та його родичами, пояснивши недопустимість подібних вчинків у майбутньому – адже на дитячі пустощі було витрачено час та ресурси правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що в Кривому Розі розшукують двих чоловіків, які пограбували магазин шуб.

Як повідомляв портал Знай.uа під Дніпром розшукують 66-річного чоловіка, який зник кілька днів тому. Він є жителем села Дерезоватое Синельниківського району Дніпропетровської області. Рідні розповіли, що він пообідав у вівторок з ними, потім взяв велосипед і поїхав у невідомому напрямку.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю. Мати дівчинки вже близько тижня вживає алкогольні напої і зовсім не піклується про дитину.