Закарпатську область 27 липня накрили потужні грози зі зливами. В результаті негоди сталося підняття рівня води в гірських річках. зокрема, велика вода пошкодила мости і затопила домогосподарства.

Про це повідомила пресслужба ДСНС в Закарпатській області.

В протягом 28 липня у с. Верхній Студений Міжгірського району проводились роботи по ліквідації наслідків підтоплень. Там місцеві струмочки розлилися на автомобільну дорогу, підтоплені три домогосподарства.

фото: ДСНС
фото: ДСНС


Силами державного пожежно-рятувального поста с. Пилипець очищено від сміття та деревини 8 дворів та прибережну смугу русла місцевого струмка протяжністю 100 метрів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Також про негоди постраждало село Скотарське Воловцкого районі де рікою Віча знищений один і пошкоджено три містка, а також підтоплено одне домогосподарство.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

З-за розливу води ускладнено транспортне сполучення з 36 будинками. Пошкоджено близько 30 метрів берегоукріплення і близько 20 метрів ґрунтової дороги.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сім'я з затопленого Закарпаття отримала 300 тисяч

Як повідомляє портал «Знай.ua» Закарпаття затопило по другому колу - села і мости пішли під воду, українці в розпачі

Також «Знай.ua» писав, що Захід України струсонуло: після паводків в Чернівецькій області стався землетрус