За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 140 Кримінального кодексу України (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником) працівники поліції розшукують жителя міста Хуст Олександра Безручко.

"Всіх, кому відоме місцезнаходження чоловіка, просимо звернутися на лінію 102 або за номером телефона (068)507-61-72. Конфіденційність гарантована", – зазначили в Хустському відділі поліції.

Коли саме та за яких обставин зник лікар, у поліції не уточнюють.

Попередньо суд виніс чоловікові вирок, за яким його було визнано винним у неналежному виконанні професійних обов'язків. Йдеться про смерть породіллі, яка була пацієнткою даного лікаря.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Судом медикові було призначено міру покарання - 1 рік позбавлення волі. Також чоловіка зобов’язали виплатити моральну та матеріальну шкоду родичам померлої. Проте медик переховувався від виконання вироку суду",- повідомили у поліції.

пологовий будинок, скріншот з відео
пологовий будинок, скріншот з відео

Нагадаємо, що Олександр Безручко – закарпатський гінеколог, якого суд визнав винним у смерті матері 3 дітей. Влітку 2017 року 30-річна жінка народила здорову дитину, але померла після пологів, бо лікар не помітив внутрішньої кровотечі.

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, ранее Під Києвом з притулку зникли юні брат з сестрою – прикмети і фото

Как сообщает портал «Знай.ua» Поліція розшукала зниклу тернополянку – лежала в ямі і стогнала

Также «Знай.ua» писал, что Полтавський терорист Скрипник безслідно зник, копи обіцяють винагороду за голову злочинця