3 серпня 2020 року, близько 03:00 години ночі сталося жахливе ДТП. У селі Страбичово Мукачівського району, що на Закарпатті, легкова автівка зіткнулася з вантажівкою, внаслідок чого загинув пасажир.

Про це повідомляє Mukachevo.net. Пасажирами легкового авто була молода компанія. Стало відомо, що водій виїхав на зустрічну смугу де зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок зіткнення загинув 29-річний пасажир авто.

Під час ДТП постраждали 25-річний водій автомобіля, та ще один 18-річний пасажир.

Згідно даних видання, водія легкового автомобіля відпустили додому, адже той отримав незначні ушкодження, інший пасажир залишився у лікарні з забоями м'яких тканин, черепно-мозковою травмою, травмою колінного суглобу.

Варто згадати, як на Закарпатті депутат збив насмерть 19-річного мотоцикліста. ДТП трапилась у селі Ботар, Виноградівського району.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це повідомив журналіст Михайло Ребриш у соцмережі Фейсбук.

"Іван Удуд, депутат Виноградівської районної ради, керуючи Toyota Land Cruiser із номерами АО0022АХ збив чоловіка, що їхав на мотоциклі. Він виїжджав із узбіччя і влетів в мотоцикл, який їхав по дорозі",- повідомив журналіст.

Нагадаємо, що 30 липня, на Закарпатті був затриманий полісменами місцевий прокурор Валерій Черничко за керуванням автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові накрили нахабного хабарника, який "боровся" з корупцією (оновлено)

Також «Знай.uа» писав, що П'яний дніпрянин намагався зробити патрульним приємно, але не на тих нарвався