3 серпня о 14:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про утоплення рибалки в озері поблизу с. Горбок Іршавського району.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Закарпатській області.

За словами очевидців, чоловік наодинці ловив рибу. На гачок потрапила велика рибина, яка потягла рибалку за собою в воду. Він втратив рівновагу й потонув, оскільки глибина водойми в цьому місці становила 4 метри.

Вітання із Днем рибалки у прозі, Рexels.com
Вітання із Днем рибалки у прозі, Рexels.com

"Для проведення пошукових робіт на місце події прибуло хустське водолазно-рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Водолази прочісували дно та о 16:30 знайшли тіло утопленика, мешканця Мукачева. Його вилучили з води та передали представникам правоохоронних органів",- повідомили у Службі порятунку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як розповіли рятувальники, то цьогоріч спостерігається негативна тенденція до збільшення кількості загиблих людей на воді.

Станом на 4 серпня 2020 року на Закарпатті зареєстровано 20 таких випадків, тоді як за аналогічний період минулого року – тільки 18. Загалом у 2019 році на водних об’єктах краю загинуло 29 громадян.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленька рибачка з Дніпра змусила дорослих ахнути від заздрості – такий улов їм і не снився

Як повідомляє портал «Знай.uа» Дніпрянин вивудив велетенського коропа, друзі-рибалки зеленіють від заздрощів

Також «Знай.uа» писав, що Дніпровський рибалка ледь не пішов на дно разом з вудкою — 10-кілограмовий монстр на гачку