На Волині стався неприємний інцидент за участю батюшки з місцевого храму. Він на своїй сторінці в Facebook привітав парафіян з ім'ям Володимир З днем ангела і не забув про російського беззмінного лідера Володимира Путіна. Це стало приводом для зміни замку на храмі жителями села. Про це пише Буг.

Настоятелем храму преподобного Сергія Радонезького в селі Галинівка є протоієрей УПЦ (МП) Олексій Шаран. Як тільки місцеві ЗМІ поширили інформацію про те, що він привітав президента країни-агресора з днем ангела, отець Олексій відразу ж написав на своїй сторінці, що зробив це помилково.

Він списав свою помилку в недосконале володіння соцмережами і гаджетами. Також він заявив, що взяв готове привітання і туди помилково потрапив президент Росії. Він також заявив, що йому вказали на помилку його друзі в соцмережі і він відразу ж прибрав пост. Крім того, отець Олексій заявив, що нікого не хотів образити.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак жителі села не задовольнилися таким поясненням і вирішили показати батюшці, де раки зимують. Вони замінили замок на храмі на власний. Інформацію про це підтвердив голова ОТГ Сергій Панасевич.

Варто нагадати, що російський патріарх Кирило виліз на телебачення з привітаннями з Днем Хрещення Русі. На це пішов один з українських інформаційних телеканалів дійшов до того, що у своєму ефірі показав привітання глави російської православної церкви Патріарха Кирила.

Також Знай повідомляв, що протоієрей Дмитро Смирнов поплатився за "безкоштовних повій", якими він назвав жінок, які живуть з чоловіками без регітсрації шлюбу.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині мешканці обурені наявністю російських товарів у магазинах.