На Закарпатті затримали групу вимагачів, які діяли за досить пікантною схемою. Про це розповіли на порталі поліції Закарпатської області.

Повідомляється, що група злочинців, що складається з двох чоловіків і 29-річної жінки займалася вимаганням в обласному центрі.

Жінка знайомилася з чоловіками, спокушала їх, приводила в квартиру і коли справа доходила до інтиму в приміщення вривалися чоловіки, які знімали все, що відбувається на камеру.

Читайте Знай в Google News!

Потім злочинці погрожували жертві, що поширять відео серед рідних або публічно в соцмережах. Щоб цього не сталося вони вимагали у людини гроші — 2000 доларів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

гроші вилучені у злочинців, фото: поліція Закарпатської області

Поліцейські розробили план захоплення злочинців і затримали угруповання 5 серпня.

Вимагачам інкримінують частину 2 статті 189 Кримінального кодексу України, тобто вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Всі троє зловмисників були затримані в порядку статті 208 КПК і поміщені в ізолятор тимчасового утримання. За скоєне злочинцям загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше під Запоріжжям банда аферистів віджимала квартири у алкоголіків і наркоманів

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Києві банда злодіїв нахабно обчистила кафе і прикинулася дурнями

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові бригада швидкої допомоги стала жертвою п'яної компанії.