Жителі Мукачівської ОТГ зможуть прийняти рішення про будівництво сміттєспалювального заводу. Про це розповіли на засіданні Мукачівської міської ради.

Повідомляється, що під час минулої сесії депутатський корпус міської ради надав документ, який дозволяє будівництво сміттєспалювального заводу по вулиці Крилова Івана в місті Мукачево. Йдеться про ділянку на околиці промислової зони міста.

Читайте Знай в Google News!

Даний дозвіл є початком виключно наукової та дослідницької роботи з екології, доцільності забудови та зміни цільового призначення ділянки, які триватимуть близько півроку.

Протягом цього етапу пройде велика кількість громадських слухань з мешканцями Мукачівської ОТГ, представниками Міністерства екології, обласного департаменту екології та іншими фахівцями.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Під час цих слухань жителі зможуть обговорити можливість побудови сміттєспалювального заводу і прийняти рішення про його розміщення, або відхилити його.

місце розміщення заводу: сайт Мукачівської міськради

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'яни перетворили сміттєві гори на куточок раю

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Дніпрі футбольні фанати "вилизали" стадіон

Також "Знай.uа" писав, що на Закарпатті рибалки взяли лопати та мітли замість вудок