У західних регіонах України правоохоронці затримали групу, яка займалася вимаганням грошей у жителів Закарпаття. У групі була 29-річна дівчина, яка привертала до себе увагу потенційних жертв. Її подільники знімали на камеру дійство, а потім шантажували жертв.

Правоохоронці встановили, що група діяла за заздалегідь відпрацьованим планом. При цьому в ході розслідування стало відомо, що її подільники вривалися в кімнату, коли справа доходила до інтиму і починали знімати на камеру. Про це повідомляє ГУ Національної поліції Закарпатської області.

Після того, як відео було знято, жертві пропонували відкупитися за 2000 доларів. Якщо чоловік відмовлявся, то йому погрожували поширити відео серед його знайомих і друзів.

Правоохоронці затримали всіх учасників угруповання і зараз вони знаходяться в СІЗО. Якщо їх провину доведуть, то їм загрожує до 7 років тюремного терміну.

Нагадавши, Знай писав, що в Запоріжжі аферисти обманним шляхом виманили у літньої жінки 9 тисяч доларів. Вони подзвонили їй на стаціонарний телефон і заявили, що її родич потрапив у ДТП і потребує лікування. На нього потрібно 10 тисяч доларів. Старенька віддала аферистам всі заощадження.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві спіймали злодійок, які займаються грабунком і не в перший раз трапляються правоохоронцям, які їх незабаром відпускали.

Нещодавно Знай передавав, що на українських курортах активізувалися грабіжники, відпочиваючим рекомендують не брати на пляж цінні речі і стежити за своїми сумками.