На Закарпатті розшукали малюка, який загубився пізно вночі. Про це повідомили у поліції області.

Зазначається, що про зникнення дворічної дитини 29-річна матір повідомила до полції приблизно о 23:00. На пошуки малюка вирушили 35 поліцейських особового складу Мукачівського відділку поліції, 15 службовців Національної гвардії, інспектори ювенальної превенції, оперативно-розшукова група та кінологи з собаками.

Всю ніч пошуковці обнишпорювали прилеглу територію, сподіваючись відшукати дитину живою і здоровою. Були опитані можливі свідки переміщення дитини – сусіди, родичі та знайому, однак вийти на слід малюка не вдавалося.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Лише під ранок хлопчика вдалося знайти у одному із покинутих будинків дачного кооперативу на відстані приблизно кілометра від його помешкання.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Як можна було не додивитися, що дворічна дитина пішла так далеко, ще і вночі?», «Мама що, не бачила, що дитини довго нема? Таких дітей на хвилину не можна залишати! Як можна було так за дитиною не дивитись, я в шоці», «Я, якщо не чую дітей голос хоча б хвилину, одразу виходжу і дивлюсь де вони, що роблять», - зазначають коментатори.

«За дітьми треба добре дивитись, що вони роблять і де вони», - додають українці.

Нагадаємо, раніше Під Харковом розшукують рідних чоловіка з синдромом Дауна - не пам'ятає навіть свого імені.

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Сонячна" дівчина стала першою в Україні актрисою з синдромом Дауна, фільм придбала НВО

Також «Знай.uа " писав, що Синдром Дауна та аутизм - не вирок: у Львові винайшли оригінальний метод лікування, діти в захваті