Стало відомо про те, що на Закарпатті поліцією були вириті неповнолітні серійні злодії.

Таким чином, у відділі комунікації поліції Закарпатської області, повідомляється, що троє жителів села Собатіно, всього лише за дну ніч обікрали близько п'яти автомобілів своїх односельців.

За всіма фактами було проведено досудове розслідування, а співробітники правоохоронних органів перевірять підліток на те, чи причетні молоді люки до інших злочинів, які сталися за останній час в регіоні.

Слідчі кажуть, що конкретно до цих справ причетні троє жителів цього ж села. Вони віком від 15 до 17 років.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

І ось, на сьогоднішній день їм приписують близько п'яти крадіжок, як мінімум.

Крали з автомобілів в основному музичні динаміки, Набори інструментів, або ж особисті речі потерпілих.

Речові докази-викрадене майно вилучено та буде повернуто потерпілим. За всіма фактами крадіжок у поліції відкрито кримінальні провадження, юнакам інкримінують ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Наразі поліція перевіряє фігурантів на скоєння подібних злочинів на території району. Також з фігурантами працюють співробітники ювенальної поліції для встановлення причин, які спонукали підлітків піти хибним шляхом.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі поліцейські та рятувальники врятували молодого чоловіка від невірного кроку. 28-річний тернополянин хотів звести рахунки з життям через переслідування. За деякими даннім молода людина була не в собі.

Також Знай писав, що в Запоріжжі медики і поліцейські врятували чоловіка, який хотів покінчити з життям.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві поліцейські вмовили молодика не вчиняти суїцид.