Стало відомо про те, що в центрі Ужгорода маленька дитина впала в яму.

Таким чином, повідомляється, що про даний інцидент повідомила мати дитини Ольга, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Внимание ‼️ Сегодня гуляючи по Петефи мой ребёнок провалился в яму. Что я переживала в эти секунды...не передать словами. Полиция приехала, данные взяты. Девочки ,что делать мне что бы это не прошло просто так?

Geplaatst door Olya Vovkovaja op Zondag 9 augustus 2020

Жінка пише, що гуляю на тятиві, її дитина просто впала в яму. Ніхто не знає, що пережила жінка в ту саму секунду, це неможливо передати словами.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На місце відразу ж викликали співробітників правоохоронних органів, які приїхали, і взяли всі необхідні дані.

Поки що про інцидент більше нічого невідомо, в поліції також не дали ніяких коментарів стосовно даного інциденту. Залишається лише чекати.

На знімках видно, що у дитини численні удари, які пройдуть невідомо коли.

Нагадаємо, що раніше, на Хмельниччині підліток скоїв замах на життя батька. Про це розповіли на сторінці поліції Хмельницької області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 29 липня, близько 2-ї години ночі, в селі Паплинці Старосинявського району стався конфлікт між 16-річним підлітком і його 54-річним батьком, який мало не перетворився на трагедію.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік з дитиною останнім часом дуже часто конфліктували і зовсім не знаходили спільну мову. Однак цього разу ситуація вийшла з під контролю. У розпал сварки підліток схопив ніж і вдарив батька в живіт.

Нагадаємо, що на Закарпаття неадекват по-звірячому побив дівчинку на очах у матері. Дівчинка на велосипеді врізалася в членів сім'ї чоловіка і впала сама. Чоловік у стані афекту повівся вкрай агресивно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Чернівцях агресивний чоловік побив жінку з собакою та хлопця, який за них заступився посеред вулиці.

Також, "Знай.иа" писав, що народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Стрихарський влаштував конфлікт у ресторані і навіть напав на жінку.