Стало відомо про те, що в селищі місцевого типу Буштино, що знаходиться в Тячівському районі, банкомат ПриватБанку списує з банківської карти гроші, але, фактично їх не видає.

Таким чином, повідомляється, що про цю на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав житель Закарпаття, Василь Микуляк.

Знаходиться територіально він поруч з «Чумацьким шляхом " в Буштино. Банкомат прото списує гроші з карти, але по суті, їх просто не видає.

Банкомат Приват Банку біля "Чумацького Шляху" у смт. Буштино, списує гроші з картки, але не видає. Всім, хто сьогодні знімав гроші і не отримав, потрібно зателефонувати за номером 3700.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще
Geplaatst door Василь Микуляк op Maandag 10 augustus 2020

Таким жертвам радять телефонувати на гарячу лінію за номером 3700.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що один з найбільших державних банків України "ПриватБанк", а точніше банкомати фінустанови продовжують робити нерви громадянам. Буквально днями банкомат видав пенсіонерці 4 тисячі гривень фальшивими купюрами. А ось зараз у банкомату капризи-замість належних 20 тисяч клієнтка-підприємець змогла зняти всього 100 гривень.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки опублікованому на сайті Minfin відгуку клієнтки "Приватбанку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Львові банкомат ПриватБанку видав пенсіонерці фальшиві купюри-4 тисячі ганьби.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні стягуватимуть збір за виліт пасажирів: скільки доведеться заплатити і кого обійде.

Знай.иа писав, померла мати екс-акціонера "Приватбанку" Ігоря Коломойського.