12 серпня о 16:10 до ДСНС Закарпаття надійшла інформація про те, що під час проходження туристичного маршруту групою туристів в районі г. Стримба біля с. Колочава Міжгірського району погіршилось самопочуття в киянина, 1965 р.н., у нього спостерігався серцевий напад.

О 19:00 рятувальники та медичні працівники прибули до місця події, і вже виявили тіло туриста без ознак життя.

О 22:30 тіло загиблого доставлено до с. Колочава та передано працівникам правоохоронних органів для проведення слідчих дій.

Були залучині професіонали гірського пошуково-рятувального відділення смт Міжгір’я та державного пожежно-рятувального поста с.Колочава для транспортування тіла загиблого.

Нагадаємо, у Хмельницькому у власній квартирі виявили тіло молодого чоловіка, який перестав виходити на зв'язок з рідними та друзями. Тіло 31-річного чоловіка виявили рятувальники. Про це повідомляє ДСНС у Хмельницькій області.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Напередодні на гарячу лінію рятувальників надійшов дзвінок від правоохоронців, які викликали рятувальників, щоб розкрити квартиру. На вулиці Інститутській рідні та близькі занепокоїлися зникнення молодого чоловіка, який вже добу не виходив на зв'язок.

Чоловік 1989 року також перестав з'являтися на роботі. Поліцейські викликали рятувальників, які за допомогою висувних сходів потрапили на балкон квартири, розташованої на другому поверсі, і через балконні двері потрапили в квартиру. Вони відкрили двері зсередини.

Після огляду житла було виявлено тіло 31-річного чоловіка без ознак життя. Правоохоронці почали розслідування і з'ясовують обставини смерті чоловіка.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На київському озері потонув чоловік, копи просять впізнати - ні імені, ні рідних

Також портал «Знай.uа» писав, що У Запоріжжі дівчинка потрапила в реанімацію після купання в басейні - "Мріяла навчитися плавати"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Тернополі знайшли 18 кілограмів "нічийної" ртуті - маленький "Чорнобиль" за гаражами