На Закарпатті прикордонники затримали контрабандистів. Про це розповіли на сторінці "Західного регіонального управління Державної прикордонної служби"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що вчора, 12 серпня співробітники прикордонного відділення "Вилок" Мукачівського загону затримали позашляховик Jeep поблизу кордону з Угорщиною.

Читайте Знай в Google News!

Під час патрулювання наряд прикордонників помітив транспортний засіб на номерах іноземної реєстрації, який рухався до державного кордону. На прохання військових зупинитися водій не реагував, тому прикордонники зробили кілька попереджувальних пострілів. Лише після цього автомобіль припинив рух.

У салоні з водієм перебував ще один чоловік, обидва вони громадяни України.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В ході обшуку позашляховика прикордонники виявили упаковки з тютюновими виробами, які порушники планували перевезти в Угорщину через водний канал "Ботар". В цілому в автомобілі знаходилися 14, 5 ящиків з 7250 пачками цигарок без акцизу.

Контрабанда, фото прикордонна служба: Facebook

Автомобіль конрабандистів вилучили та доставили до прикордонного підрозділу. Проти чоловіків склали адміністративні протоколи, які направлені до суду.

Також контрабандистам загрожує і кримінальна відповідальність згідно зі ст.204 КК України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів".

повідомлення прикордонної служби, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що прикордонники зняли "російських шпигунів" на Донбасі, неспростовні докази для ОБСЄ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині паркан допоміг прикордонникам затримати порушника.

Також, "Знай.uа" писав, що серед харківських прикордонників переховувався колишній дружок Путіна.