Стало відомо про те, що на Закарпатті інсценували смерть продавщиці і затримали її замовника. Таким чином, повідомляється, що бізнесмен найняв кілера для того, щоб убити свідка своїх незаконних дій в Закарпатській області. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

На Закарпатті перед судом постане чоловік, який замовив вбивство знайомої Інформація про підготовку вбивства мешканки...

Geplaatst door Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України op Woensdag 12 augustus 2020

За даними правоохоронців, місцевий бізнесмен посварився з власником магазину і пообіцяв розібратися з ним. Свідком конфлікту стала продавщиця. Вона була хорошою знайомою бізнесмена.

І так, він вирішив замовити умисне вбивство, щоб прибрати свідка даної сварки. Після цього бізнесмен почав шукати кілера, і розповів йому все про потенційну жертву.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Співробітникам правоохоронних органів чарівним чином вдалося дізнатися про підготовку до вбивства, і обчислити особистість кілера.

Поліції вдалося переманити вбивцю на свій бік, і вони разом інсценували вбивство жінки. Кілер показав бізнесменові фотографію вбитого свідка, за що і отримав свою винагороду.

Після цього, замовник раптово вирішив виїхати до Києва, щоб забезпечити собі алібі, але, На виїзді з міста, співробітники правоохоронних органів затримали його.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпровські копи пов'язали озброєного кілера з Болгарії-жив в Україні під чужим ім'ям

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Польщі затримали українця, який роками розшукується Інтерполом- "ловили" в 190 країнах

Також «Знай.иа " писав, що У Львові схопили нахабного шумахера на краденому мотоциклі-розшукує Інтерпол