Школярка з Росії, яка стверджувала, що батьком її майбутньої дитини був десятирічний хлопчик, розповідає, що їй відмовили в лікуванні як мінімум в трьох пологових будинках, коли вона готувалася до пологів.

Про це пише видання The Sun.

Дарині Суднішніковой було 13 років, коли вона заявила, що завагітніла від свого хлопця Івана, який ще навіть не досяг статевого дозрівання, – довелося їхати в інше місто, щоб знайти лікарів, які приймуть у неї пологи. Дівчина розповіла, що дві лікарні в її рідному місті Желєзногорську відмовилися прийняти її, а також пологовий будинок №6 у крайовій столиці Красноярську, що в 40 милях від їх рідного міста.

“Вони теж відмовилися взяти мене туди”, – сказала школярка, не пояснивши, чи були відмови викликані її популярністю або потенційними складнощами з пологами або іншими причинами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Зараз же дівчина знаходиться в перинатальній клініці в Красноярську в зв’язку з майбутніми пологами.

Їй сказали, що її ненароджена донька важить близько 8 фунтів (3 кг 600 г – ред. “Апостроф”). Тепер уже Даші 14 років – вона сподівається народити природним шляхом. Її мати підписала дозвіл на екстрений кесарів розтин, якщо це буде необхідно.

Фото: East2west News
Фото: East2west News

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Школярка жодного разу не займалася сексом і завагітніла

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі школярка народила крихітну донечку вагою в буханець хліба - маму і немовля рятують усім світом

Також «Знай.uа» писав, що Вагітна 13-річна школярка розкрила стать дитини, яку народить від 10-річного коханого, відео