Ужгород в рамках безперервної естафети "Uzhhorod Ultra 1000 km" встановив рекорди України.

Найтриваліший біг – безперервно 85 годин та найдовша здолана дистанція – 1033 км. Ужгород сьогодні встановив національні рекорди, повідомив організатор безперервної естафети «Uzhhorod Ultra 1000 km», голова Uzhhorod Running Club Микола Машіка.

Безперервна естафета з бігу «Uzhhorod Ultra 1000 km» стартувала на набережній Незалежності в Ужгороді о 7 годині ранку 21 серпня. Упродовж майже чотирьох днів долучилося загалом 90 учасників, які пробігли 1033 кілометри.

24 серпня вечері відбулося відзначення учасників. Їх та організаторів забігу привітав і міський голова Богдан Андріїв, який також долучився до естафети.

Нагадаємо, що Борець Олександр Вишняк, який родом з Буковини, вийшов у фінал та впевнено переміг на Чемпіонаті України з вільної боротьби серед юніорів у категорії 74 кг.

Чемпіонат відбувся у Львові 20-23 серпня – напередодні Дня Незалежності України. Тому переконлива перемога спортсмена з буковинським корінням, якого на Чемпіонат до Львова приїхали підтримати земляки, є особливо символічною.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Тернопорляни зробили немислиме на сіні і замахнулися на рекорд України

Також портал «Знай.uа» писав, що Чемпіон світу з вільної боротьби Сідаков за волосся виволік наречену з весілля, гості поділились враженнями

Також портал «Знай.uа» писав, що "Мій найкращий нокаут": Повєткін став тимчасовим чемпіоном світу