В Ужгороді стічні води течуть по відремонтованій вулиці.

Відповідні світлини у соцмережі Фейсбук оприлюднив Константин Черкай у місцевій групі Ужгород.

Яма бурлить, фото з Фейсбук

""І ніхто не кладе асфальту свіжого над каналізацією старою, бо попрориває каналізацію, розмиє асфальт і гівно розіллється вулицями вашими..." – так сказав Він. А потім махнув рукою зречено: "Та кому я це говорю..."

"До чого це я... Зовсім нещодавно вулиця Стрільнична, що майже на Шахті, дочекалася за довгі десятиріччя нового гладенького асфальту.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Ну, ніби чудово - водії колеса не б’ють, мешканці не спотикаються, прес-служба радісно рапортує про покращення дивне – всім добре, до майбутніх бюлетенів приглядаються.

Але у фекалій свої плани. Як бачимо на фото та відео, прорвали вони труби старі і тече-розливається зі Стрільничної через Тимірязєва і аж до Сільвая потік невпинний. Не всякий богар вбрід перейде.

А джерело його - і недалеко зовсім. Не люк якийсь – просто діра в асфальті. Не така вже й велика, машина не провалиться повністю. Поки що. Бо ж відомо, до чого призводить поступове розмиття. А бурлить в тій дирі - як у невеличкому вулканчику. Такий собі Ейяф’ядлайокюдль на мінімалках.

Тож на черзі - освоєння коштів на термінову ліквідацію аварії. Термінову і героїчну, звісно, бо ж мікрорайон рятувати треба", - пише Константин Черкай.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Дніпрі "втомився" міст перед приїздом Зеленського — тримайтеся, "розбійники"

Також портал «Знай.uа» писав, що Київ пішов під воду після потужної зливи - води по коліно, не врятують навіть гумові чоботи

Також портал «Знай.uа» писав, що На Закарпатті пропускний пункт потопає у смітті з боку Угорщини: "Баки де?"