Жінка з неповнолітніми дітьми проживає у покинутому будинку. Про це повідомив Голос Карпат.

27 серпня до управління праці та соціального захисту населення Мукачівської міської ради надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що на одній із покинутих дач, що в районі жіночого монастиря, проживає молода жінка з чотирма малолітніми дітьми.

Діти недоглянуті, худі, часто прогулюються мікрорайоном самі без матері. На дачі відсутні будь-які комунікації.Про загрозу життю і здоров’ю дітей одразу було повідомлено службу у справах дітей Мукачівської міської ради, ювенальну превенцію, а також патрульну поліцію України.

фото goloskarpat.info

фото goloskarpat.info

фото goloskarpat.info

Заявникам висловили щиру подяку за чітку громадянську позицію, за супроводження до місця проживання жінки і допомогу в пошуку трьох малолітніх дітей. Адже після приїзду з’ясувалося, що троє старших дівчаток віком до 10 років самовільно покинули дачу і їхнє місце перебування невідоме. З матір’ю перебував лише наймолодший дворічний син. Стан дитини незадовільний. Хлопчик брудний і голодний.

Зважаючи на обставини, довелося в екстреному порядку доправити дітей до медичного закладу. Наразі, готуються різні запити до низки установ для з’ясування обставин, які підштовхнули жінку до ризикованої мандрівки Україною. Адже сім’я зареєстрована у Полтаві.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Дніпрі нахабні алкоголіки перетворили дитячий майданчик на смітник: "Валiть!"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Дніпрі хлопчик підпалив квартиру, поки батьки заливалися горілкою: "Я ж просто грав"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Харкові відкрили готель для щурів і папуг