Епідемія коронавірусу не завадила українським школам відкритися 1 вересня. Багато хто вирішив не святкувати Перший дзвоник, не влаштовувати традиційних урочистих лінійок і концертів.

Фотографіями поділився портал "Про Захід".

Так вчинили і в Ужгороді: учні за графіком сходили на урок класного керівника, отримали підручники на рік, дізналися розклад і розійшлися по домівках.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наскільки це можливо, тут дотримувалися всіх запобіжних заходів: батьки, діти, вчителі в масках, користувалися антисептиками, пересувалися невеликими групами.

Київські школярі теж відсвяткували День знань " по-карантинному" - без квітів, зате в масках.

На вході до закладу дітям та вчителям міряли температуру, батьків до школи не пускали. При вході в навчальний заклад і в кожному класі є санітайзер з антисептиком для рук. У приміщеннях систематично будуть проводити вологе прибирання з додаванням дезінфікуючих засобів і провітрювати.

Перший день нового навчального року в цій школі пройшов без уроків. Школярам тільки роздали підручники. Навчальний процес розпочнеться 2 вересня. А перший урок для кожного класу буде в різний час, а не о 8:30, як було раніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чернівецьких школярів закрили вдома 1 вересня, батьки нажахані: "мінімум два тижні"

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві коронавірус пробрався до школи перед 1 вересня - ні дзвоника, ні першокласників з букетами.

Також "Знай.ua" писав, що в новому навчальному році батьків попередили про витрати: 150 масок на перший семестр.