Подружжя художників Бориса та Вікторії Кузьми облаштувало у себе вдома на Закарпатті компактний музей-світлицю з найрізноманітнішими старожитностями.

У приміщенні можна побачити та відчути атмосферу закарпатського побуту. Митці збирали експонати упродовж 20 років, але, нарешті, зібрали експозицію у вільний час на карантині.

Нагадаємо, в День Незалежності України у Солом’янському районі Києва, за сприяння депутата Київради Андрія Андрєєва, урочисто відкрили мурал, присвячений видатному українському діячеві, сину Івана Франка, військовому льотчику та педагогу, співзасновнику сучасного “Пласту”, Петрові Франку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мурал виконав відомий майстер стріт-арту Андрій Пальваль. Урочистий захід розпочали з пам’ятної панахиди, яку виконав військовий капелан отець Юрій. А завершили виконанням відомої пісні “Меч Арея” у виконанні вокаліста гурту «Тінь Сонця» Сергія Василюка.

"Дякую усім небайдужим, які незважаючи на погоду, знайшли можливість сьогодні долучиться до нас, особливо історикам Татьяна Мелещенко та Олександр Потильчак, які разом з студентами-істориками кожного дня несуть правду в маси!”, – зазначив Андрій Андрєєв.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що 2,3 мільйона за удари кийком по полотну: картина Лоскутова "Білорусь" продана заради благодійності

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Ужгородом у сільському дворі знайшли скарб - чекав у землі 90 років

Також портал «Знай.uа» писав, що Увагу киян до проблеми куріння та екології привернуло величезне серце з недопалків