Як розповіли в пресслужбі Мукачівської міської ради у фейсбук, учні місцевих шкіл проводять значну частину занять на відкритому просторі.

"В школах міста навчання проводять і на свіжому повітрі.

Не секрет, що навчальний процес вже має певні обмеження у зв’язку з епідеміологічною ситуацією. З огляду на це, перебування на вулиці має додаткові переваги. Наші вчителі переконані,що повітря добре впливає на здоров’я дитини – допомагає учням заспокоїтись та налаштуватись на продуктивну роботу", - йдеться в повідомленні.

фото з фейсбук

фото з фейсбук

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

фото з фейсбук

фото з фейсбук

Нагадаємо, 9 вересня, під Чернівецькою ОДА понад сто людей зібралися на акцію протесту.

Люди вимагали, щоб у Чернівцях і тих районах області, які віднесли до "Червоної" карантинної зони, дозволили відновити навчання в школах. Батьки привели на акцію дітей. Ті стояли з плакатами "Ми за очне навчання", "Ми хочемо в школу".

Більшість людей були без масок і не дотримувалися соціальної дистанції.

Раніше портал Знай.uа писав, що МОН хоче саджати вчителів: хто і за що може опинитися за ґратами.

Як повідомляв портал Знай.uа, виховательку дитячого садка застукали за мерзенним заняттям з дітьми: "Хапала за руки і смикала за волосся".

Також портал Знай.uа писав, що історія дівчинки "без дитинства" із Чернівців змусила українців ридати: "Гарує на городі та годує свиней, щоб врятувати паралізовану маму".