У Закарпатській області 14 вересня сталася смертельна ДТП за участю легкового авто. В результаті аварії загинули 22-річний водій та 34-річний пасажир.

14 вересня, о 6.19 годині ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Луково, що на Іршавщині. Про це повідомляє пресслужба поліції Закарпаття.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції та інспектори криміналісти.

За даними поліції, водій автомобіля "ВАЗ 2106", що їхав з сторони села Довге на Іршаву, виїхав на зустрічну смугу руху, з'їхав на узбіччя після чого врізався в бетонною будівлею автобусної зупинки. Внаслідок аварії водій та пасажир автівки померли на місці.

За кермом машини перебував 22-річний мешканець села Білки Іршавського району, а пасажир – 34-річний односелець водія.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На щастя, на зупинці не було людей.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть. В поліції проводять за цим фактом досудове розслідування, в ході якого буде призначено ряд експертиз, які встановлять причини та обставини ДТП.

Нагадаємо, що 13-річний пацан влаштував ДТП на захмарній швидкості: друг просто вилетів через вікно.

Як повідомляв портал Знай.uа, учитель вдарила дитину по голові і залишилася безкарною: "Весь час ображає і принижує".

Також портал Знай.uа писав - пекло на Землі-2020: до жахливих пожеж в Каліфорнії додалися торнадо.