У сім’ї Товт з Виноградова трапилась біда. На заробітках в Будапешті трагічно загинув 32-річний годувальник – Андрій Товт.

Допомога потрібна його дружині, Василині Товт, покрити витрати на транспортування тіла чоловіка з Угорщини додому.

Необхідна сума – 550 000 форинтів або 51 000 гривень. Жінка, яка залишилась одна з 6-річним сином, немає таких коштів, повідомив Громадський благодійний фонд “Виноградів”.

Нещасний випадок мав місце ще 9 серпня. Три тижні чоловік провів у лікарні в коматозному стані. Помер 1 вересня.

Всі, хто може долучитися до фінансової допомоги сім’ї Товт, перераховуйте гроші на картковий рахунок ПриватБанку:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

4731 2191 2270 7999

Отримувач: Товт Василина Іванівна

Вітається також репост! Допоможемо разом!

БЛАГОДІЙНІСТЬ=ЛЮБОВ!

Нагадаємо, волонтерка з Дніпра врятувала більше тисячі життів важко хворих дітей. Волонтерка з Дніпра на ім'я Олександра завжди простягає руку допомоги важко хворим дітям. Вона створила благодійний фонд "Совушка", який за час існування врятував понад 1000 дитячих життів.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Тернопільщині діти з ДЦП зруйнували стереотипи, пишається вся Україна: "Будемо лікарями!"

Також портал Знай.uа писав, що 9-річна українка роками доглядала за паралізованими мамою та бабусею, сльози навертаються: "Я не могла здатися"

Також портал Знай.uа писав, що премію "Жінка України" отримала тендітна дівчина з інвалідністю: Соломія Вітвіцька розповіла про велику мрію