Під час суперечки постраждала місцева зоозахисниця. Інцидент стався ще минулого тижня, 12 вересня, ввечері на одній вулиць Мукачева стався конфлікт між двома жінками.

Про це у мережі фейсбук повідомила жертва нападу Ольга Вірик.

"Сьогодні вперше в житті мене вирішили “провчити” рукоприкладством. Після того як до котиків в гості приїхали чудові люди, провідати Манічку почався цей треш. Ця неадекватна людина подзвонила з номеру свого хлопця і почала погрожувати. Вона наполегливо рекомендувала видалити свій пост, бо інакше “Ти до дому не дійдеш, я тобі руки переламаю”.

Зрозумівши, що мене це не лякає вона приїхала до мене до дому, в цей момент я зустрічала гостей, які прийшли до Манічки. Вона мені крикнула, я підійшла до машини.

Її хлопець, почав в грубій формі просити мене сісти в машину, на що я відмовила і показала на людей, які мене чекають.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І пішла.

Я поспілкувалася з гостями, провела їх і чекала в квартирі жінку, яка хотіла забрати кошеня. І тут мені телефонує Вікторія . Зі словами “тебе довго чекати?”. Я відповіла, що нікуди виходити не буду. Через хвилини 3-4 я чую як хтось дьоргає за ручку дверей. Я дзвоню Жені і прошу прийти. І відкриваю їй двері. Вона заходить, діалог на повишених тонах. Приходить Женя. Вона починає виганяти його з МОЄЇ квартири, я вступаюся і кажу, що він нікуди не піде. Потім вона трохи заспокоїлась і каже, давай вийдемо без лишніх вух і нормально поговоримо. Ми вийшли. Довго говорили, головна її претензії в тому, що я назвала її “кончена”. Вона декілька хвилин пояснювала те, що я не маю права її обзивати, я взагалі не зрозуміла кому я дорогу перейшла і що, в мене тепер великі проблеми. Потім мені все ж вдалося повернути діалог до суті конфлікту. Після чого вона запропонувала мені піти до машини, де була кішка, вона хотіла мені показати Мішель, через яку і почався конфлікт. Довести, що вона бачить. Я погодилася, ми пішли до машини. Вона сідає на переднє пасажирське сидіння і починає далі погрожувати і говорити ” Ти сліпа, мала п*зда, а не Мішель”. Після чого задає питання, хто кончений і я відповідаю “ти”. Вона одразу хватає мене за волосся і прижимає до колін. Я просто мовчала, вона не зрозуміла в чому діло. Попустила волосся, я підняла голову і вдарила її по обличчі ладоню.

В цей час моє волосся ще було в неї в руках, вона його ще дужче схватила і зі всієї дурі стукнула головою об машину. Тоді навіть її хлопець почав говорити “шо ти робиш?”, хоча до цього просто сидів в машині і спостерігав. Вона схвалила в мене з рук телефон і почала виштовхувати з машини. Але мені вдалося його забрати. Після чого вона швидко зачинила двері і поїхала. Все це відбувалося під камерами одного з магазинів.

Я викликала поліцію, ми чекали поліцію хвилин 40. Мені стало погано і я піднялася в квартиру.

Приїхала поліція, я спустилася разом з Женьою. Я написала заяву.

Наразі почуваю себе погано, болить затилок, та тошнить. Можливо доведеться їхати в приймальне.”, - повідомила постраждала в мережі Фейсбук.

Нагадаємо, що під Запоріжжям парочка злодіїв з дитиною обчистила магазин - привчають змалку до сімейного "бізнесу".

Як повідомляв портал Знай.uа, відчайдушна білявка відрубала собі руку, щоб отримати мільйон - кривава афера приголомшила світ.

Також портал Знай.uа писав, що шахраї "замаскувалися" під ПриватБанк і викрали в українця десятки тисяч гривень: як не потрапити на гачок.