На Закарпатті осередок партії "Слуга народу" вирішив привітати українців з Різдвом Пресвятої Богородиці, наклавши свій логотип на ікону.

Відповідний пост був зроблений на Facebook, повідомила "Країна".

"Сьогодні православні християни відзначають Різдво Пресвятої Богородиці. Це одне з дванадцяти найбільш важливих релігійних свят, яке прославляє народження матері Ісуса Марії і символізує єдність Бога з людським родом в образі Діви Марії. У цей день традиційно моляться до Богородиці про здоров'я і щастя в сім'ї, а також просять у неї захисту і благословення", - йдеться в повідомленні.

Уточнимо, що пост супроводжувався знімком ікони, на яку в партії вирішили накласти свій логотип, а також частково зробити її "зеленою".

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення
Фото strana.ua

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав Різдво Пресвятої Богородиці 2020: обряди, прикмети та звичаї свята. 21 вересня, православні християни святкують Різдво Пресвятої Богородиці. У цей день, на стіку Старого і Нового Заповітів, на світ з'явилася Пресвята Діва Марія, яку Бог покликав речі Матір'ю Ісуса Христа.

Також портал Знай.ua писав, що до Хмельницького прибув голова ПЦУ Епіфаній, щоб "умити" святою водою жінку. У Хмельницькому відбувся візит Першосвятителя нашої Української Православної Церкви. Він завітав до храмового комплексу Всіх Святих Землі Української та освятив скульптурну композицію "Святий Апостол Андрій Первозванний — просвітитель Русі-України".

Також портал Знай.ua писав, Різдво Пресвятої Богородиці: чого не можна робити. Цей день є одним з найбільш шанованих в православному календарі і пов'язаний з багатьма традиціями, обрядами і звичайно ж, - заборонами, про які ми вам і розповімо в цій статті.