Президент України Володимир Зеленський розпочав свою дводенну робочу поїздку до Закарпатської області. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Глава держави має намір проінспектувати хід реконструкції автомобільного пункту пропуску на державному кордоні та ознайомитися з проектом відновлення міжнародного аеропорту "Ужгород".

Також президент огляне Капітальний ремонт медичного закладу та ознайомиться зі станом реалізації Національної програми "Велике будівництво" на Закарпатті, побуває на місцевому виробництві та проведе зустріч з представниками провідних компаній Закарпаття.

Крім того, запланований огляд Президентом об’єктів культурної сфери та пам’яток архітектури у регіоні, які можуть бути привабливими для туристів.

Планується участь Володимира Зеленського у представленні проекту Стратегії розвитку області до 2027 року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цього місяця Зеленський вже відвідав з робочою поїздкою Львівську та Тернопільську області.

Нагадаємо, Зеленський передрік Білорусі долю України і другий Майдан: "Цієї влади не буде"

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Зеленський несе особисту відповідальність перед інвесторами за проблеми в зеленій енергетиці – співзасновник УАВЕ

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський розповів, як зараз спілкується з Путіним: "Розумію дуже ясно"

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський проїхався по Марцінківу через "червоний" бунт: "Хочете перетворити Франківськ на Італію?"