Президент України під час робочої поїздки на Закарпаття зупинився в санаторії "Деренівська Купіль". Це один із найкращих санаторних комплексів регіону, повідомив Telegram-канал PavlovskyNews. Санаторій розташований у селі Нижнє Солотвино.

Вартість проживання в ньому стартує від 2300 грн за добу.

"На ресепшені підтвердили візит Зеленського. Втім, в якому саме готелі (там їх декілька) санаторію зупинився відомий гість, не уточнили. Водночас запевнили, що перебування президента минуло без дискомфорту для інших мешканців", – йдеться в повідомленні.

На сайті комплексу зазначено, що оренда найдешевшого номера обійдеться в 2300 гривень за добу.

"Найімовірніше, президент зупинився в люксовому, який зараз коштує 4200 гривень, або Family – 5400 грн", – йдеться в матеріалі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Територія санаторію на booking.com

Басейн санаторію на booking.com

Вигляд номер люкс

Нагадаємо, Володимир Зеленський розпочав свою дводенну робочу поїздку до Закарпатської області. Глава держави має намір проінспектувати хід реконструкції автомобільного пункту пропуску на державному кордоні та ознайомитися з проектом відновлення міжнародного аеропорту "Ужгород".

Також президент огляне Капітальний ремонт медичного закладу та ознайомиться зі станом реалізації Національної програми "Велике будівництво" на Закарпатті, побуває на місцевому виробництві та проведе зустріч з представниками провідних компаній Закарпаття.

Крім того, запланований огляд Президентом об’єктів культурної сфери та пам’яток архітектури у регіоні, які можуть бути привабливими для туристів.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Юзик, Скічко, Тищенко та інші "слуги" прилаштували своїх родичів у Верховну Раду – розслідування.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський назвав причини поширення Covid-19 в Україні: "Люди втомилися”

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський розповів, як зараз спілкується з Путіним: "Розумію дуже ясно"