В Ужгороді біля хімічного факультету люди розгорнули вуличну торгівлю. На пішохідній зоні жінки продають городину, дари лісу, фрукти, розкладаючи все по обидва боки. Про це пише Карпатський об'ектив.

Минулої п’ятниці тут тривала жвава торгівля, з Перечинщини та Березнянщини привезли гриби.

Жінка, яка веде за руку дівчат-близнят років п’яти між продавцями та розкладеним крамом, незадовільна ситуацією.

"І тут базар уже, ні пройти ні проїхати", – каже жінка.

"А куди нам іти, якщо з Корятовича поліція проганяє?" – відповідає жінка у бордовій сукні та хустці.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У мене пенсія мала, мені треба за щось жити. Мені ніхто не дасть, якщо сама не зароблю. Думаєте, я йду сюди, бо не маю чим зайнятися. Рвала шипшину, то он як руки подерла", – говорить вона, простягуючи вперед подряпані руки.

"Жіночко, вам ніхто не забороняє продавати, але для торгівлі є спеціально відведені місця. Ви хочете продати, заробити гроші, а за місце не хочете платити", – відповідає на це високий пан зі шкіряним портфелем коричневого кольору.

"Не чіпайте бабусь, їм і так несолодко", – стає на захист продавців вуличної торгівлі жінка, яка купила декілька головок часнику, стручки квасолі, пучок зеленої петрушки.

Продавці ж говорять між собою про невисокі пенсії, дорогі продукти, подорожчання газу, електроенергії. Та озираються, чи не йде міліція.

Нагадаємо, що ні грошей, ні вільних місць - в Україні різко зріс рівень безробіття.

Як повідомляв портал Знай.uа, тернополяни борються зі стихійною торгівлею - віддають кошенят і цуценят на загибель.

Також портал Знай.uа писав, що партію Кличка звинуватили у підкупі виборців — клали асфальт без жодних документів.