Останній тиждень вересня на Закарпатті буде похмурим та з дощами. Синоптики прогнозують незначне похолодання та дощі практично кожен день. Про це йдеться на сайті Закарпатського обласного центру з гідрометеорології.

Сьогодні, 28 вересня, прогнозують хмарну погоду, переважно без істотних опадів, ввечері 28-го на більшій частині території дощі. Температура повітря 15-20°, в горах місцями вночі до 2° тепла, вдень 9-14° тепла.

29 вересня буде знову хмарно, часом дощі, вночі місцями значні. Температура повітря вночі 7-12° тепла, вдень 13-18°, в горах місцями 6-12° тепла.

30 вересня синоптики прогнозують харну погоду з проясненнями, часом знову дощі. Вночі буде 5-10° тепла, вдень 10-15°, в горах місцями 5-8° тепла.

1 жовтня часом дощ. Температура повітря вночі 6-11° тепла, вдень 12-17°, в горах місцями 6-11° тепла.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

2 жовтня знову дощі. Вночі прогнозується 6-11° тепла, вдень 13-18°, в горах місцями 8-12° тепла.

Нагадаємо, що у вихідні, 26-27 вересня, у багатьох регіонах України відбулося різке погіршення погоди. Понад 100 населених пунктів залишилися без електрики, а вулиці і будинки виявилися підтопленими.

Практично по всій країні пройшли сильні зливи. Вони посилювалися грозою і вітром до 15-20 м/с.в результаті негоди більше ста населених пунктів залишилися без світла. Через пориви вітру знеструмлені села у Львівській, Вінницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Раніше портал Знай.uа писав про прогноз погоди на 28 вересня: циклон з дощами і штормовим вітром несеться на Україну.

Також портал Знай.uа писав, що Близнюкам — повна гармонія, Рибам — море несподіванок: гороскоп на тиждень з 28 вересня по 4 жовтня

Також портал Знай.uа писав, що карпатські річки вийдуть з берегів - терміново шукайте укриття.