Вчора у Вишневому завершився чемпіонат України з футболу серед ветеранів +55. Саме колектив з Мукачева, місцеві "Карпати", здобули перемогу у турнірі, чим підтвердили свій статус фаворита на початку змагань. Команда бездоганно подолала усі етапи змагання.

Слід зазначити, крім цього, що свою перемогу мукачівські спортсмени присвятили Віктору Ряшку, який загинув у ДТП влітку цього року.

Якби не трагічні події, то Віктор Іванович сам би взяв участь у турнірі.

Нагадаємо, головний тренер футбольного клубу "Минай" Василь Кобін після розгромної поразки від київського "Динамо", в рамках 4-го туру УПЛ, поділився думками стосовно майбутнього. Тренер незадоволений таким результатом, проте відзначив старання гравців.

Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю, яке дав Василь Кобін українським журналістам: "Залишившись у меншості на 15-й хвилині, шансів практично не було. Якби ми грали в рівних складах, то можна було б на щось розраховувати. А так видалення повністю зламало гру. Наші футболісти втомлювалися, "Динамо" - нагнітало, але діями своїх підопічних в цілому я задоволений."

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що ексфутболіст "Шахтаря" вірменин Мхітарян закликав зупинити бойові дії на батьківщині: "Я завжди поруч"

Також портал Знай.uа писав, що друга ракетка України Ястремська кинула виклик шпагату Волочковій: "Чому б не зробити"

Також портал Знай.uа писав, що український боксер Берінчик показав на чому сидить, щоб перемагати: "Нехай весь світ почекає"