Цієї ночі у Мукачеві підпалили супермаркет "Алма" в мікрорайоні Черемшина. Підпал стався близько 2 ночі, про це повідомляє "М-студіо".

Зазначимо, що подібні підпали у Мукачеві, на жаль, не рідкість. За останні місяці в місті підпалили чимало магазинів, кафе, супермаркетів. Однак поліція досі не знайшла ні виконавців цих злочинів, ні, найголовніше, замовників.

Пожежа у Мукачево, фото m-studio

Пожежа у Мукачево, фото m-studio

Камери відеоспостереження зафіксували зловмисника, який прийшов уночі до магазину та зазіхнув на чуже майно. На відео видно чоловіка, який здійснив умисний підпал магазину.

В Мукачеві підпалили магазин "Алма" в мікрорайоні Черемшина. Нагадаємо: власник мережі супермаркетів "Алма" - Андрій Лукач, кандидат на посаду Мукачівського міського голови. Підпал стався близько 2 ночі. На відео з камер спостереження видно чоловіка, який здійснив зумисний підпал магазину

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door М-Студіо op Maandag 28 september 2020

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Прикарпатті палійка трави загубила улюблену "іграшку" Ляшка. Інспектори помітили жінку, яка підпалила суху траву. Порушниця побачила наближення муніципалів, сіла на велосипед і втекла, при цьому під час втечі у неї випали вила.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині зневірений чоловік підпалив себе через пенсію. Чоловік спробував спалити себе через брак кількох місяців для нарахування пенсії. Потерпілого госпіталізували з опіками 50% тіла.

Також портал Знай.uа писав, що дахи вирвані з коренем, люди втратили будинки - слідом за пожежами Україну атакував торнадо. 27 вересня, в Херсонській області пронісся ураган, внаслідок якого з будинків були зірвані дахи і з коренем вирвані дерева. Жителі кількох селищ залишилися без світла і газу.