Андріана Декет, дівчина з Дубового, представляла Чехію на конкурсі краси в Стамбулі. Вона вже не вперше бере участь у конкурсі краси. Минулого року вона представляла Україну на конкурсі «Miss Europe Continental-2019», який проходив у Дубаї.

Конкурс краси «Miss Eurasia» проходив з 9 по 18 вересня в Туреччині у місті Стамбул. Про те, як проходив конкурс та про свою участь у ньому, Андріана розповіла виданню Tyachiv.com.ua.

Як зазначає дівчина, саме участь у «Miss Europe Continental-2019» відкрила їй двері до інших подібних конкурсів краси.

фото tyachiv.com.ua

фото tyachiv.com.ua

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"На конкурсі краси, що проходив тогоріч у Дубаї, мене помітили офіційні представники компанії, що займаються організацією міжнародних конкурсів краси, і запропонували співпрацю. Тобто, відповідно до договору, ця компанія пропонує моделям взяти участь у тому чи іншому конкурсі краси. Так, з початку року організація пропонувала мені взяти участь у кількох таких заходах, що мали проводитися впродовж року по всьому світу. Однак через пандемію більшість з них було скасовано чи перенесено на невизначений час. Серед запропонованих конкурсів був і конкур «Miss Eurasia». Спочатку він мав відбутися навесні, потім перенесли на літо, а зуміли провести тільки у вересні", — розповідає Андріана Декет.

Перед тим, як дівчина потрапила на конкурс, вона пройшла онлайн-відбір, організатори провели через свою сторінку в мережі голосування. За підрахунками голосів користувачів та за рішенням компетентного журі, було обрано Андріану Декет конкурсанткою «Miss Eurasia». Відтак, організатори надали дівчині можливість обирати, яку країну вона представлятиме.

"Оскільки вже було визначено представницю України на цьому конкурсі, то мені запропонували представляти або Чеську Республіку, або Румунію. Я обрала Чехію, бо ця країна мені близька ментально", — зазначає конкурсантка.

Конкур краси «Miss Eurasia» проходив з 9 по 18 вересня у столиці Туреччини Стамбулі.

"Всіх конкурсанток зустрічали у аеропорту представники конкурсу. Нас поселили у готель «Hilton». У двомісному номері я проживала з моделлю, яка представляла Сербію. Загалом, участь у конкурсі брало 24 дівчат з різних країн та республік Євразії. Між собою ми спілкувалися російською мовою. Маю відмітити, що дуже здружилися між собою та з організаторами конкурсу", — ділиться Андріана Декет.

Кожен день дівчата мали тригодинні репетиції з підготовки до фіналу конкурсу, де їх вчили дефілювати та позувати на камеру, щодня мали тематичні фотосесії, одна з них пройшла на яхті.

"Фінальний конкурсний день відбувся 16 вересня. Через карантин захід проводився у одному з відпочинкових комплексів за закритими дверима з обмеженою кількістю глядачів. Були три виходи: у національному одязі, білизні та червоних вечірніх сукнях. Конкурс я не виграла. Та це мене не засмучує, бо отримала значно більше – неоціненний досвід", — розповідає дівчина.

Участь у таких заходах міжнародного рівня допомагають нашій красуні у модельній кар’єрі, одна з провідних косметичних компаній запропонувала Андріані Декет знятися у фотосесії для реклами засобу з догляду за волоссям.

Дівчина отримала пропозиції від організаторів міжнародних конкурсів краси на участь у змаганнях, які будуть проходити у 2021 році. Зараз же Андріана має намір повернутися до рідного Дубового і відпочити від насиченого вікенду в Туреччині.

Нагадаємо, що правильне харчування або хитрощі маркетологів? Доктор розвінчав небезпечні міфи про "корисні" продукти.

Також портал Знай.uа писав, що закохані українці відзначили "золоте весілля": "Дідусь, давай ще 50"

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу після розлучення засвітилася з новим чоловіком, трималися за руки і гуляли під дощем.