До однієї з садиб Дубового завітала руда красуня. Днями до садиби, що розміщена на околиці Дубового, завітала незвична гостя – лисиця.

На території обійстя руду красуню засняли відвідувачі. Варто додати, що на подвір’ї садиби господарі розводять форель та мають невеликий парк, де водяться дикі тварини: олень, павліни, дикі качки, лебідь та інші.

Лисиця, хоч і належить до типових хижаків, має дуже різноманітний харч. Серед їжі, яку вона вживає, виявлено понад 400 видів самих лише тварин, не враховуючи кількох десятків видів рослин. Усюди основу її харчування становлять дрібні гризуни, головним чином полівки.

Птахи в харчуванні лисиці не відіграють такої ролі, як гризуни, хоча цей хижак ніколи не втратить шанс піймати птаха, який опинився на землі, а також спустошити кладку яєць або нельотних пташенят. Також лисиця може красти свійських птахів.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Закарпатті ведмедів готують до зимової сплячки - клопоту більше, ніж з дітьми. Ведмедів Синевира лікують та підгодовують перед настанням холоду. Ведмедів оглядають раз на півроку, проводять чіпізацію та вакцинацію.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал Знай.uа писав про Щура-героя: хвостатий сапер отримав медаль за відвагу. У Камбоджі вперше в історії присвоїли звання героя і вручили золоту медаль щуру. Ось уже понад 7 років 70-сантиметровий звір допомагає саперам знаходити і знешкоджувати міни.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові екстремал катає лева на автівці замість собаки: "Він не кусається" Цар звірів налаштований дуже благодушно і спокійно дозволяє тріпати себе по холці.