Закарпатці, на жаль, й надалі викидають та залишають сміття аби де, не зважаючи на сміттєву проблему у краї.

Світлини сміттєзвалищ, та людської безвідповідальності розмістили на сторінці "Чиста Ріка Чиста Вода" у соцмережі Фейсбук.

"Минулого тижня були викладені фото з стихійних сміттєзвалищ в наших лісах, зокрема в селі Лазещина, працівниками Ясіняького ЛМГ у відповідь нічого не було зроблено, а навпаки надходили погрози в мою адресу, тому я вимушений показати вам ще одно стихійне смітєзвалище в Чорній Тисі, сто метрів від джерела де бере початок річка Чорна Тиса", - зазначається у дописі до світлин.

Нагадаємо, у Львові у фонтані на площі Двірцевій плаває сміття. Так, стало відомо, що прибиранням нового фонтану біля вокзалу не займаються комунальні служби.

У фонтані, який під час реконструкції площі Двірцевої збудували біля головного вокзалу Львова, плаває сміття і опале листя. Львів'яни звернулися із приводу засміченості фонтану на «Гарячу лінію міста Львова» 1580, але там не реагують.

Також місцеві жителі зазначили, що судячи з тої кількості сміття у новому фонтані, його прибиранням взагалі ніхто не займається.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

фото з фейсбук

фото з фейсбук

фото з фейсбук

фото з фейсбук

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові "героя парковки" обклали сміттям: "Місто радіє"

Також портал Знай.uа писав, що спритний харків'янин намагався "роззути" комунальників посеред білого дня — план провалився з тріском.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві тротуар перетворили на парковку однією банкою фарби - "Місто можливостей!"