У Мукачеві мешканці скаржаться на жахливі умови проживання, житло "розвалюється" на очах.

Будинки у мікрорайоні Франка - знаходяться у вкрай поганому стані. Мешканці намагаються полагодити, що можливо власноруч і за власний кошт.

Про будинки цього мікрорайону наче забули. Мешканці у відчаї, адже їхня домівка буквально розсипається. Затоплений підвал створює чимало проблем круглорічно.

Пліснява від постійної вологи нещадна до ремонтів в квартирах,а взимку – страшний холод. Каналізаційна система протікає. Вода, як кажуть жителі, дуже поганої якості. Стіни буквально сипляться під ноги. Від вологості квартири та під’їзди – в плісняві, і всім цим змушені дихати люди, маленькі діти.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чи не щороку мешканці пишуть заяви, звертаються до влади, комунальних служб, проте їм весь час відмовляють.

Мешканці починають зневірюватися, не розуміють за що і кому вони платять. Адже за будинком окрім мешканців ніхто не стежить. Проблему необхідно вирішувати глобально, потрібна підтримка відповідних служб.

Жителі мікрорайона не розуміють, чому в так званому европейському місті доводиться жити у таких умовах, чому бюджетні кошти використовуються так, що влада про пересічних жителів забуває і для них елементарних умов створити не може.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Запоріжжям убита дорога мало не звела в могилу українця: "Швидка не проїде"

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині стародавній храм відзначив 200-річчя: "Обраний Богом"

Також портал Знай.uа писав, що авіакатастрофа під Харковом обростає новими версіями: "Людський фактор?"