У ході проведення оперативних заходів у справі щодо крадіжки телефону з помешкання священника, поліцейські вийшли на слід злочинця, який ще й підробляв документи, про це інформують у відділі комунікації поліції Закарпаття.

"2 жовтня до поліції надійшло повідомлення по крадіжку мобільного телефону з будинку священника. Інспектори, які прибули за викликом, встановили, що за час відсутності дорослих вдома, до будинку прийшли троє невідомих, які просили допомогти їм фінансово. Двері відчинили діти заявника.

Зрозумівши, що у будинку перебувають тільки діти, зловмисники вирішили відвернути їх увагу та попросили води. Скориставшись моментом, один із чоловіків забрав з будинку мобільний телефон та покинув місце злочину", — розповіларечниця Нацполіції Ганна Дан.

Особу викрадача оперативно встановили. З’ясувалося, що до злочину причетний 55-річний житель села Мирча, Великоберезянського району. Перехопили крадія уже у електропотязі, коли останній втікав з місця злочину.

За крадіжку телефону йому інкримінують злочин за статтею 185 Кримінального кодексу України. У ході перевірки також з’ясувалося, що чоловік користується підробленим пенсійним посвідченням, у зв’язку з чим крім майнового злочину йому тепер доведеться відповісти ще й за підробку документів, тобто за статтею 358 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У справі триває досудове росзлідування. Речовий доказ вилучили.

Нагадаємо, що спритний харків'янин намагався "роззути" комунальників посеред білого дня — план провалився з тріском

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом 14-річна школярка загинула під поїздом - йшла по рейках із запискою в руках

Також портал Знай.uа писав, що українка втопила важко хвору дитину в каналі, щоб не дивитися на муки сина