В Ужгороді 08-09 жовтня проводитимуть дератизацію (винищення гризунів ) у місцях загального користування, у тому числі сміттєвих майданчиків, ухилів річки, тощо.

Таку процедуру в місті проводять двічі на рік – весною та восени, інформує Департамент міського господарства Ужгородської міської ради.

У зв’язку з токсичними речовинами, які використовувалися під час проведення дератизації, ужгородців просять не залишати без нагляду дітей, які граються на вулиці, слідкувати за домашніми тваринами.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Закарпатті руда красуня пробралася у двір садиби, де водяться павичі, качки і лебеді. На території обійстя руду красуню засняли відвідувачі. Варто додати, що на подвір’ї садиби господарі розводять форель та мають невеликий парк, де водяться дикі тварини: олень, павліни, дикі качки, лебідь та інші.

Також портал Знай.uа писав, що у київському супермаркеті серед продуктів засікли бридкого "покупця" - "Б**вонула прямо на вітрину!" В супермаркетах нерідко помічали непрошених гостей – щурів, котів, горобців, тарганів, голуби. Всі ці тварини і комахи є переносниками безлічі небезпечних для людини хвороб, тому їх сусідство з продуктами харчування – категорично неприпустимо.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що супермаркет нагодував тернополянку маслом з цвіллю – "Для справжніх цінителів" В Україні супермаркети із завидною постійністю потрапляють в скандали. Таргани і булочках і прогірклий крем в тістечок – це найкраще, що може бути. У гіршому варіанті покупці отримують сушених мишей або маринованих родичів, щурів в салатах і крупах.