На Закарпатті помер кандидат у депутати до ОТГ, якого напередодні побили. Як пишуть місцеві ЗМІ, йдеться про кандидата у депутати до Вишківської ОТГ від "Опозиційної платформи – За життя" Павла Седляра.

У ніч на 5 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Велятино Хустського району одному із кандидатів у депутати до Вишківської ОТГ від ОПЗЖ невідомий у балаклаві спричинив тілесні ушкодження.

Поліцейські Хустського відділу поліції з'ясували, що на чоловіка напав 21-річний місцевий житель. Зловмисник наніс потерпілому удар в обличчя. За висновками експертів отримані тілесні ушкодження були кваліфіковані, як легкі, медики діагностували у потерпілого струс головного мозку та забої обличчя.

За фактом побиття дізнавачі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України.

Та в ніч на 8 жовтня до поліції надійшло повідомлення про смерть потерпілого. Відомо, що вночі його стан погіршився. Павла доставили в лікарню де він і помер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Для встановлення об’єктивних причин смерті кандидата у депутати тіло направили на розтин. За попередніми висновками медиків, причиною смерті стала гостра ішемічна хвороба серця, венозне повнокрів'я судин внутрішніх органів, гостра серцево-судинна недостатність.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що хворих на коронавірус чернівчан лікують окулісти: "Ні місць, ні лікарів"

Також портал Знай.uа писав, що соратник Порошенка Максимюк мітить у крісло мера Чернівців.

Також портал Знай.uа писав, що Продан відмовився від крісла мера Чернівців через опалювальний сезон: "Не встигаю"