Під час зустрічі з мешканцями Ужгорода діючий мер Богдан Андріїв та його депутат-забудовник Анатолій Ковальський накинулися на чоловіка, який запитав, де вони були попередні п'ять років і чому зараз підкуповують виборців.

За два тижні до місцевих виборів мер прийшов на вулицю Митна, 25, де встановив лавочку з написом "№20 Батьківщина". Мешканець будинку поцікавився, що за атракціон небаченої щедрості. У відповідь Андріїв почав кричати, і до нього на пдопомогу поспішив Ковальський: він погрожував побити чоловіка і назвав його ідіотом.

Поки між жителем і скандальним забудовником відбувалася перепалка, мер скористався моментом і втік.

Зазначимо, що Ковальський балотується від партії мера "Батьківщина". "Ось така ось агітація по-ужгородськи і повага мера до виборців", - інформує на своїй сторінці у Facebook гурт"Ужгород без Андрія".

Богдан Андріїв і його депутат-забудовник Ковальський накинулись на мешканця

Богдан Андріїв і його депутат-забудовник Ковальський накинулись на мешканця з погрозами побити та обізвали його ідіотом — бо той запитав, де ті були останні 5 років і чому роблять підкуп. За два тижні до виборів, мер прийшов на Митну 25, щоб покласти мешканцям лавочку з написом “№20 Батьківщина”. На що один із мешканців вирішив спитати у мера, де той був останні 5 років і чому підкуповує виборців. У відповідь мер почав кричати на ужгородця, на виручку меру прийшов його депутат Ковальський, який накинувся з погрозами побити, а мер використав цю нагоду і втік. Анатолій Ковальський відомий конфліктними забудовами — до речі, цей двір він також забудував. І зараз скандальний депутат балотується від партії мера “Батьківщина”. Ось така от агітація по-ужгородськи і повага мера до виборців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Geplaatst door Ужгород без Андріїва op Maandag 12 oktober 2020

Тим часом кандидат до Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Йосиф Ситник публічно звинуватив чинного голову Львівської обласної ради Олександра Ганущина у підкупі виборців. За його словами Ганущин роздає гроші на ремонти у селах Бродівського району, агітуючи таким чином голосувати за нього на виборах.

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.