Через стрімке поширення коронавірусу в Україні навчальні заклади переходять на нові режими роботи.

Школи Ужгорода переходять на дистанційне навчання. Про це 15 жовтня повідомили в Ужгородській міській раді.

В Ужгородській міськраді зазначають, що всі школярі Ужгорода навчатимуться з 21 жовтня дистанційно, а з 26 жовтня, вони підуть на канікули.

Школи Мукачева відмовилися йти на дострокові осінні канікули, таке рішення прийняли школи Берегова та Іршавщини.

А от студенти УжНУ таки пішли на дистанційне навчання. Відповідний наказ підписав т.в.о. ректора університету Олександр Сливка. Згідно з наказом, з 15 жовтня по 15 листопада запроваджується дистанційне навчання на всіх факультетах УжНУ, навчально-наукових інститутах, військовій кафедрі, природничо-гуманітарному коледжі та у філії УжНУ в м. Львів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше Закарпатська ОДА рекомендувала школам піти на канікули з 15 жовтня, а студентам — на дистанційне навчання. Відповідні рекомендації прийняли в Закарпатській ОДА 12 жовтня після селекторної наради під головуванням прем’єр-міністра України. Крім того, представникам вищої освіти рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання. Закарпатська ОДА закликає всіх студентів переїхати з гуртожитків додому і навчатися саме в домашніх умовах.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Марцінків відправив франківських школярів на канікули, незважаючи на обіцянки.

Також портал Знай.uа писав про дистанційну освіту в Україні: Шмигаль пояснив, що чекає на школи після карантину.

Також портал Знай.uа писав про вступну кампанію 2021: основні правила від МОН для майбутніх студентів.