Ключ журавлів спостерігали високо в небі над одним із населених пунктів Закарпаття. Світлинами поділився Голос Карпат.

На Перечинщині та й взагалі на Закарпатті останнім часом істотно похолодніло. У горах у деяких районах вже випав і перший осінній сніг, а у найближчий період синоптики прогнозують і ще більш серйозні заморозки.

У вирій поспішають із наближенням холодів і перелітні птахи, зокрема, дикі гуси та журавлі.

Покидають вже облюбовані території та свої гнізда й лелеки. На Перечинщині лелек дуже часто можна було помітити в урочищі «Долішнє поле». А у Тур’я-Реметі лелече гніздо упродовж значного терміну височіє на даху вже недіючого ковбасного цеху, де традиційно щовесни прилітає пернатий господар.

Високо в небі пролітав пташиний ключ журавлів. Поспіхом вдалося відзняти кілька фрагментів, аби поділитись світлинами.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

фото goloskarpat

фото goloskarpat

фото goloskarpat

фото goloskarpat

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі екзотичний птах очолив банду голубiв. Жителі міста Запоріжжя помітили на площі Фестивальній спокійно гуляючого папугу.

Також портал Знай.uа писав, що Закарпаття заполонили горді білі птахи - неможливо не закохатися. Ужгородці підгодовують лебедів і діляться чудовими світлинами.

Також портал Знай.uа писав, що Чорнобиль наводнили "радіоактивні" метелики: "Розміром з птаха" Вчені Чорнобильського заповідника виявили нещодавно унікальну комаху, яка занесена до Червоної книги України – рідкісний метелик Блакитна стрічкарка.