У місті Черкаси днями відбувся чемпіонат України з Бодібілдінгу, у якому дебютувала мукачівка Катерина Матьковскі.

У себе на сторінці у Фейсбук Катерина Матьковскі розповіла, з 10 учасниць вона пройшла перше коло і опинилась у фінал з 6 найкращих. Так, у категорії велнес фітнес до 163 см Катерина Матьковскі зайняла 4 місце.

"Що можу сказати.. це напевно саме мій спорт! Переживала, але не горіла і чітко знала чого хочу.. На суені кайфовала! Мета була отримати медаль.. але на жаль.. З 10 пройшла перше коло і увійшла у фінальну 6 найкращих! На цих змаганнях моє місце було 4! Засмутилася? Так, звісно...Але потім я видихнула.. заспокоїлась.. і зрозуміла, що треба підняти голову, стимульнутися.. і працювати далі!", - написала мукачівка.

Катерина Матьковскі

Катерина Матьковскі

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Катерина Матьковскі

Раніше портал Знай.uа писав про те, що чемпіонка з бодібілдингу оголила потужну ніжку: "Так можна довести до інсульту" Дівчина вирішила напружити ногу, щоб показати велику кількість м'язів і їх структуру.

Також портал Знай.uа писав, що львівські бодібілдери роздяглися в центрі міста і пограли сталевими біцепсами - тримайтеся, дівчата. У центрі Львова бодібілдери влаштували масштабну фотосесію.

Також портал Знай.uа писав, що Арнольд Шварценеггер згадав час за крок від всесвітньої слави: "Гуркіт гир і запах поту" Актор, спортсмен, семиразовий володар титулу "Містер Олімпія" і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер опублікував в Instagram нове фото, де поділився фото з ностальгією.