15-річну ужгородку, яку розшукували рідні та поліція, знайшли у сусідньому селі.

Юна ужгородка вийшла 20 жовтня після обіду з дому та зникла безвісті. З проханням допомогти розшукати Бикаревову Мікаелу Михайлівну, 15.09.2005 р.н., до Ужгородського відділу поліції звернувся її батько, 41-річний мешканець Ужгорода.

Орієнтування, складене за описом рідних, одразу ж було розіслане відділам і відділенням поліції регіону. Опитавши рідних і друзів, оперативні працівники поліції та інспектори сектору ювенальної превенції розпочали пошуки.

Сьогодні правоохоронці Закарпаття оприлюднили інформацію про те, що дівчина знайшлась. Як виявилось вона знаходилася разом зі своїми друзями неподалік Ужгорода, в селі Кам’яниця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зараз вже дівчина з батьками. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує. Тепер ювенали та поліцейські вивчають психологічний клімат у сім'ї та встановлюють причини, які спонукали неповнолітню до такого вчинку.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Запоріжжям знайшли школярку, яка втекла від батьків: "Хочу жити з хлопцем" У Мелітополі розшукали дівчинку, яка втекла від родичів.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом намагалися викрасти дочку блогерші заради викупу: "200 тисяч на бочку!" Зловмисників затримали в момент передачі їм грошей.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві мати з донькою випали з 9 поверху, на місці поліція і посивілі очевидці - перші подробиці. За словами очевидців події мама з донькою випали з дев'ятого поверху. Вони стверджують, що відчуття, ніби дах обвалився, тому що на місці НП і на ганку аптеки лежить земля.