Очільник Мукачева Андрій Балога повідомив у Фейсбук про свою перемогу на місцевих виборах — і на посаду міського голови, і до ради Мукачівської міської ОТГ.

"Наш штаб веде паралельний підрахунок голосів. Вже можу повідомити про беззаперечну перемогу нашої команди в Мукачеві. Переважна більшість мукачівців вдруге дає нам мандат довіри", - написав Андрій Балога.

Очільник міста подякував місцянам.

"Поважаємо вибір і тих, хто проголосував за інші партії. Адже вони також мукачівці - це для нас найважливіше. Будемо переконувати їх своєю працею на благо громади", - додав Андрій Балога.

"Найщиріші вітання з перемогою на виборах! А хіба були у когось сумніви? Ви заслуговуєте бути мером Мукачева, бо ВАМ НЕ ПОФІГ! Бережіть нас і наше рідне місто!", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, на сайті Славутської міської ради оприлюднено інформацію про переконливу перемогу на місцевих виборах чинного міського голови Василя Сидора.

"За попередніми підрахунками голосів, переконливу перемогу на виборах Славутського міського голови вчетверте отримав чинний міський голова Василь Сидор. Це є свідченням високої довіри славутчан», – йдеться в повідомленні.

Раніше портал Знай.uа писав про те, як Верещук злетіла з парасолькою над Києвом, а у Ляшка "почервоніли" вила - добірка диких проколів політиків перед виборами. Як дивували депутати.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові легендарний лікар став депутатом вшосте: "Халат мандату не перешкода" Головного лікаря ЛОКЛ Михайла Гичку знову обрали депутатом Львівської облради.

Також портал Знай.uа писав, що прикарпатцям підсунули бюлетені з "липовими" кандидатами: "Таких немає в Україні" В місті Яремче, було зафіксовано порушення виборчого процесу. Багато виборців ставили "галочки" навпроти імен кандидатів, яких немає в країні.