26 жовтня вночі в Ужгороді в одному із продовольчих магазинів міста хлопець влаштував бійку. Неадекватну поведінку юнака зафільмували камери спостереження в приміщенні.

На відео видно, що конфлікт почався з того, що хлопець забрав у однієї з дівчат телефон. Дівчина почала кричати, на її крики прийшов охоронець та виштовхнув компанію із трьох людей на вулицю. Молоди, вийшовши з магазину, кинув у двері сміттєвий бак і пішов, однак на крики охорони повернувся, після чого з нецензурною лексикою заштовхав чоловіка в магазин.

Одна з дівчат, яка перебувала в цій компанії, знімала на телефон поведінку хлопця. Але як тільки хлопець помітив, що його знімають, то одразу вибив телефон з рук та намагався його розчавити ногою.

На разі відомо, що таку агресивну поведінку у хлопця спровокували ревнощі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що киянка завмерла на балконі 12 поверху, готова зробити крок: "У мене син в пеклі, мені потрібно в пекло!» Киянка спробувала накласти на себе руки, однак її врятували патрульні поліцейські.

Також портал Знай.uа писав, що український ринок став полем бою для спецназу і торговців, в хід пішли кийки: видовище не для слабкодухих. Спецслужби прибули конфіскувати частину товару в рамках кримінальної справи щодо ухилення від податків.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові в страшній ДТП загинули полковник і дочка, п'яний вбивця розкаявся: "Це молодість і дурість" Хлопець п’яним і без прав сів за кермо Land Cruiser.