Погода у горах Рахівщині вже зовсім не схожа на осінню. На Рахівщині падає дрібний сніг. Про це інформує Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост на своїй фейсбук-сторінці.

Зранку 30.10.2020 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість до 60 метрів, вітер південно-західний, 5-6 м/с., температура повітря 0°С. йде дрібний сніг.

"Дістаю з комори лижі...", - пишуть користуваці.

Нагадаємо, рекордна спека в Україні закінчується. Синоптики попереджають про те, що найближчим часом у ряді регіонів нашої країни сильно похолодає.

За словами відомого метеоролога Наталки Діденко найближчим часом в Україні відбудеться серйозне похолодання, в деяких регіонах нашої країни варто очікувати сніг.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В ряді регіонів нашої країни очікуються дощі. Зокрема, мокра погода очікується на Луганщині, Вінниччині, Одещині, Черкащині, Житомирщині та Київщині.

У Карпатах місцями мокрий сніг. Також у багатьох регіонах нашої країни очікуються сильні тумани. Видимість на дорогах погіршиться до 300 метрів.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що погода в Україні на 30 жовтня поставила крапку в бабиному літі: теплі дні закінчилися. Жовтень добігає кінця, а разом з ним Україну, на жаль, покидає і бабине літо.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик озвучила прогноз, якого раніше в Україні ніколи не було - аномальна зима. Минулого року зима в Україні побила всі рекорди - снігу фактично не було.

Також портал Знай.uа писав, як обрати костюм на Хеллоуїн 2020: ідеї для найстрашніших і яскравих образів. Святкування Хеллоуїна (Halloween) стає все більш популярним в Україні.