На Закарпатті пройшло урочисте відкриття найбільшого дерев'яного герба в Україні. Детальніше про це розповідає телеканал "М-студіо" у своєму сюжеті.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в селі Лазещина, що на Закарпатті, встановили найбільший в Україні дерев'яний герб, який ознаменували національним рекордом. На урочистому відкритті побували небайдужі жителі села, а також безпосередні учасники події – співробітники Карпатського біосферного заповідника та працівники держлісгоспу.

Відкриття відвідав і місцевий священик - він провів панахиду на честь урочистого відкриття.

Головним ініціатором такої споруди став начальник Петрос-Говерлянського відділення Карпатського біосферного заповідника ігор Іванків. Він розповів, що в майбутньому вони мають безліч планів і цікавих проєктів для процвітання рідного села. Він сподівається, що всі вони будуть незабаром реалізовані.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 300-річний замок на Іршавщині перетворили на кінотеатр.

Як повідомляв портал Знай.иа, у селі на Закарпатті з'явився Парк Юрського періоду.

Також Знай.иа писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені.